088-4746500

Expertise & analyses

Dashboardoverzicht - controle

Inzicht in het reisprogramma voor alle belanghebbenden

Onze hulpprogramma’s voor gegevensanalyse geven u een dashboardoverzicht van de reisuitgaven op lokale, regionale en wereldwijde schaal. Met behulp van deze data maken wij inzichtelijk hoe u geld kunt besparen en de reizigerservaring kunt verbeteren. Onze rapportages tonen een macro- en microweergave van hoe uw reisbudget wordt uitgegeven; welke stedenparen worden gevlogen; welke hotelketens het meest worden gebruikt; en welke vorm van grondtransport wordt gekozen. Daarnaast krijgt u inzicht in gerealiseerde besparingen.

 Datatools laten zien in welke mate reizigers zich aan het reisbeleid houden en maken inzichtelijk waar substantiële besparingen gerealiseerd kunnen worden. Analyses kunnen een Travel Manager helpen de nuances van reisuitgaven te begrijpen en potentiële besparingsmogelijkheden te identificeren. Ook is het mogelijk creditcard- en onkostengegevens te integreren in onze datatool om te identificeren  wanneer werknemers buiten het reisprogramma boeken.

Een sleutel tot ons succes is onze samenwerking met leveranciers om dié producten en diensten te identificeren die onze klanten net iets meer bieden. Ons hotelprogramma geeft bijvoorbeeld reizigers voorzieningen en speciale voordelen die ze elders niet kunnen krijgen.

Neem contact op

We gaan graag in gesprek

Contactformulier NL

Sectie

Sectie

reCAPTCHA

Travel Emergency
© 2020 Travel Leaders Netherlands  | Privacy  | Cookie policyDisclaimer