088-4746500

Travel Management

Opzetten van een zakenreisprogramma

Wanneer het volume van de zakenreizen binnen uw organisatie begint te groeien, is een succesvol zakenreisprogramma sterk aan te raden. Met een zakenreisprogramma heeft u controle over de kosten en zijn uw medewerkers optimaal gefaciliteerd gedurende een zakenreis. De veiligheid en het welzijn van de zakenreizigers zijn daarbij belangrijke aspecten.

Wij ondersteunen u graag bij het opzetten en optimaliseren van een zakenreisprogramma voor uw organisatie. Afhankelijk van de structuur en de cultuur van uw organisatie bepalen we welke weg we inslaan. Daarbij bepalen we samen met u de randvoorwaarden van het programma.

Internationale consolidatie op maat

Heeft uw organisatie vestigingen in andere landen en wilt u het zakenreisprogramma van alle vestigingen consolideren? Dan bent u bij Travel Leaders aan het juiste adres. Met onze vertegenwoordiging in meer dan 80 landen kunnen we een geconsolideerd programma samenstellen. Daarbij nemen we alle landen mee die u wilt toevoegen aan het programma. Inclusief landen met een laag reisvolume.

Geschikte tools

Travel Leaders beschikt over de nieuwste technologie om medewerkers binnen uw organisatie te kunnen faciliteren bij uw zakenreisprogramma. Afhankelijk van uw wensen, de bedrijfscultuur en de doelstellingen van uw organisatie kijken we welke technologie het beste bij uw organisatie past. Tevens kijken we op welke manier deze tools worden ingezet.

Travel Policy

Aan de basis bij het opzetten en optimaliseren van het zakenreisprogramma staat het definiëren van duidelijke richtlijnen die gelden bij het boeken en maken van zakenreizen. Dit is een geschreven reisbeleid ofwel de in het Engels veelvuldig gebruikte term Travel Policy. Als er nog geen Travel Policy is zullen we beginnen om samen met u eenvoudige richtlijnen op te stellen die we gedurende onze samenwerking verder kunnen uitbouwen en aanscherpen ten aanzien van de doelstellingen van uw organisatie.

Rapportage en analyse

Bij het managen van uw zakenreisprogramma is het van essentieel belang om op gedetailleerd niveau inzicht te hebben in het reisgedrag van uw zakenreizigers. Hiervoor hebben wij een uitgebreide rapportage tool. Deze tool geeft inzicht in de kosten en het reisgedrag van uw zakenreizigers inclusief de beweegredenen van de gemaakte keuzes en de gevolgen voor de kosten.Tijdrovende analyses maken zijn verleden tijd met behulp van deze rapportage tool. U heeft 24 uur per dag toegang tot de tool die u inzicht geeft in de gewenste analyses.

Zorgplicht

Als organisatie moet u voldoen aan uw zorgplicht. Ter ondersteuning bieden wij een uitgebreid zorgplichtprogramma aan. Met één druk op de knop bent u op de hoogte waar uw reizigers zich bevinden. Tevens zijn uw reizigers afgestemd op hun reisschema voordat ze vertrekken. Ze worden op de hoogte gehouden van eventuele risico’s zoals ziekten, politieke onrust en gevaarlijke weersomstandigheden. Het programma kan worden uitgebreid met onder andere repatriëring en onderhandelingen bij ontvoering.

Duurzaamheid

Staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij uw organisatie? Dan kunt u dit opnemen in uw zakenreisprogramma. Op verschillende manieren kunnen wij u hiermee ondersteunen. We kunnen bijvoorbeeld rapportages leveren met daarin de CO2 uitstoot. Desgewenst kunnen we in samenwerking met een van onze partners u een compensatieprogramma aanbieden waarbij u kunt kiezen in welke projecten de compensatiegelden worden teruggegeven aan de aarde.

Een eigen accountmanager

Om alle eerder genoemde aspecten in goede banen te leiden én om u daarbij van goed advies te voorzien heeft u de beschikking over uw eigen accountmanager. De accountmanager geeft u advies over het optimaliseren van uw zakenreisprogramma, ondersteunt de processen en handelt snel en accuraat indien nodig. Doordat wij werken met korte lijnen kunnen wij snel handelen.

Neem contact op

We gaan graag in gesprek

Contactformulier NL

Sectie

Sectie

reCAPTCHA

Travel Emergency
© 2020 Travel Leaders Netherlands  | Privacy  | Cookie policyDisclaimer