088-4746500

Over ons

Over ons

Travel Leaders Nederland

Wij zijn een wereldwijde Travel Management Company (TMC) gespecialiseerd in het managen van zakenreisprogramma’s.  We begrijpen de eisen van een succesvol bedrijf en ondersteunen organisaties op het gebied van Travel Management. Travel Leaders onderscheidt zich door flexibiliteit en op maat gemaakte zakelijke reisoplossingen aan te bieden, waarbij u als klant centraal staat.

Ons uitgebreide portfolio gecombineerd met onze kennis maken het mogelijk een reisprogramma samen te stellen dat volledig is afgestemd op uw bedrijfsbehoeften. Binnen uw reisprogramma bieden wij tevens een oplossing om Bleisure te integreren in zowel uw reisbeleid als in het boekingsproces  en ter ondersteuning van het management van uw zakenreisprogramma maken wij gebruik van de laatste technologieën. Voor experts in zakenreizen bent u bij Travel Leaders aan het juiste adres.

Geschiedenis

De geschiedenis van onze dienstverlening binnen de Corporate Travel Business gaat terug tot 2000. Vanaf die tijd hebben we ervaring en kennis opgedaan hoe we kunnen reageren op veranderende marktomstandigheden en zijn we uitgegroeid tot een wereldwijde Travel Management Company waarbij we succesvol naar klantbehoefte oplossingen kunnen bieden op lokaal, regionaal en wereldwijd niveau.

Carrière

Als je geïnteresseerd bent in het werken voor een toonaangevend zakenreisbureau, en je bent bereid om altijd een stap verder te gaan voor je klant, dan is een carrière bij Travel Leaders wellicht iets voor jou. Wij zijn een groep mensen met passie voor reizen en toegewijd om organisaties en reizigers te helpen hun reisprogramma’s te optimaliseren.

We hebben tal van collega’s die al meer dan 15 jaar met plezier in ons bedrijf werken en we waarderen en verwelkomen graag nieuwe collega’s die hun expertise en ervaring meebrengen door zich bij ons aan te sluiten.

Wil je meer weten over werken bij Travel Leaders? Stuur dan je CV met begeleidende brief door naar: hr@nl.travelleadersint.com

Vacatures

Momenteel hebben we geen vacatures.

Neem contact op

We gaan graag in gesprek

Contactformulier NL

Sectie

Sectie

reCAPTCHA

Travel Emergency
© 2020 Travel Leaders Netherlands  | Privacy  | Cookie policyDisclaimer