088-4746500

Over ons

Over ons

Travel Leaders Nederland

Al 20 jaar specialist in zakenreizen en totaaloplossingen

Al ruim 20 jaar zijn we gespecialiseerd in zakenreizen en bieden we succesvolle totaaloplossingen voor Travel Management aan onze klanten. Het is onze filosofie om voor ieder vraagstuk een oplossing te vinden en aan iedere klant maatwerk te leveren. Daarbij zetten we allemaal graag een stapje extra en is geen enkele vraag of wens van onze klanten teveel. Onze deskundige medewerkers hebben hun sporen verdiend in de zakenreiswereld en zijn gewend om snel en accuraat te reageren op veranderingen. Daar profiteren al onze relaties van. Wij verheugen ons op een kennismaking met u en zijn benieuwd wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u kennis met ons maken? Neem dan contact met ons op.

Bleisure & Traveller Centricity

De veranderingen in de zakelijke reisbranche worden in toenemende mate gedreven door het welzijn van de zakelijke reiziger. De zakenreiziger staat daardoor steeds meer centraal binnen het reisbeleid van organisaties. Dit fenomeen wordt ook wel ‘Traveller Centricity’ genoemd. Bij de jongere generaties vervagen de scheidslijnen tussen werk en privé, wat ook zijn uitwerking heeft op de zakenreiziger. Steeds vaker wil de zakenreiziger tijdens een zakenreis ook tijd vrijmaken voor privé-activiteiten. Travel Leaders integreert Bleisure door lokale informatie en aanbod van activiteiten zoals lokale tours en attracties te integreren in onze App zodat uw reizigers op locatie meteen toegang hebben tot activiteiten waarin ze zijn geïnteresseerd.

In de afgelopen jaren is al veel gesproken over het welzijn van zakenreizigers. Bleisure, het combineren van vrije tijd tijdens de zakenreis, is één van de antwoorden op het bereiken van een goede balans tussen werk en privéleven bij werknemers. Steeds meer werknemers voegen een recreatieve component toe aan hun zakelijke reizen. Het accommoderen van Bleisure-reizen kan een manier zijn om werknemers te laten zien dat een bedrijf het welzijn en de balans tussen werk en privé van zijn reizigers op waarde weet te schatten. Medewerkers voelen zich hierdoor op hun beurt meer gewaardeerd in hun werk, wat kan leiden tot een hogere productiviteit en behoud van talent.

NDC

Travel Leaders houdt ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. We nemen weloverwogen beslissingen om relevante ontwikkelingen in de markt serieus te nemen als het onze klanten een voordeel oplevert. Is dat het geval, dan gaan we aan het werk om deze voordelen snel ter beschikking te stellen. De New Distribution Capability – NDC – is een ontwikkeling die al geruime tijd aan de gang is en inmiddels concrete vormen begint aan te nemen. De ontwikkeling is nog niet geheel uitgekristalliseerd en het is nog niet geheel duidelijk of de huidig bestaande distributiekanalen een volledig antwoord gaan geven op deze ontwikkeling. Inmiddels hebben wij de beschikking over technologie, ook in de vorm van een online boeking tool om via het NDC-kanaal te gebruiken.

Neem contact op

We gaan graag in gesprek

Contactformulier NL

Sectie

Sectie

reCAPTCHA

Travel Emergency
© 2020 Travel Leaders Netherlands  | Privacy  | Cookie policyDisclaimer